Sausa grietinėlė ir gliukozė

Sausos grietinėlės produktų grupė – pilnaverčiai pieno produktų pakaitalai

Svarbiausios savybės:  

  • stipriai išreikštas autentiškos grietinėlės skonis ir malonus kvapas;
  • puikiai tinka kavai ir arbatai;
  • lengvai maišomi su kitais produktais (koncentruotose momentinėse sriubose, įvairiuose piure ir košių koncentratuose).


Panaudojimo galimybės:


Labai plačios dėl didelio jų sudėtyje esančių riebalų spektro (nuo 15 % iki 55 %), įvertinant, kokio norimo galutinio produkto sudedamąja dalimi jie bus, ir atsižvelgiant į jo kainos lygį.
 

Sausa Gliukozė

Džiovinti gliukozės sirupai yra angliavandenių milteliai, pagaminti iš kviečių arba kukurūzų krakmolo, naudojant dehidratacijos procesą, pulverizuojant sirupą džiovyklos viduje.

Svarbiausios savybės:
 
  • baltos spalvos, bekvapiai, šiek tiek higroskopiniai milteliai; 
  • greitai ištirpsta vandenyje arba tirpaluose.
 
Panaudojimo galimybės:

Kepiniuose, konditerijos gaminiuose, kūdikių maiste, gėrimuose, šaldytuose maisto produktuose, prieskoniuose, pieno pramonėje: ledamns, plaktai gietinėlei, mėsos gaminiuose, javų batonėliuose, sportininkų maiste.


 

Sausi pieniski ingredientai
Kontaktai

UAB "Lavisos koncernas"
Sukilėlių pr. 20,
LT-50157 Kaunas, Lietuva.

Telefonas: + 370 37 73 33 57;
+ 370 37 79 99 20
Faksas: + 370 37 33 52 99
El. paštas: info@lavisa.lt

 

www.frusela.lt