Sirupai

Kasmet tūkstančiai tonų sirupų ir konditerinių cukraus mišinių pasiekia mūsų Klientus.

Pagrindinės cukrų rūšys, naudojamos maisto ir gėrimų gamyboje:

  • Sacharozė;
  • Fruktozė;
  • Gliukozė;
  • Maltozė;
  • Maltotriozė;
  • Aukštieji cukrūs;
  • Invertuotas cukrus.


Pagrindinėmis formomis: sirupas, kristalai, milteliai.

Gėrimams ir maisto produktams

  • Gaiviesiems gėrimams;
  • Alkoholiniams gėrimams (alui, sidrui, vynui ir kt.);
  • Ledams;
  • Konditerijos gaminiams;
  • Kepiniams.

 

Sirupas Bitė 2

Sirupas bičių maitinimui. Produkto sudėtyje naudojamas tam tikromis proporcijomis sumaišytas cukraus sirupas ir gliukozės - fruktozės sirupas.Tokia sudėtis duoda galimybę bitėms sunaudoti sirupo likučius ir pavasarį.

Svarbiausios savybės: 

  • dėka išlaikytos cukrų proporcijos sirupas nesikristalizuoja;
  • parinktas optimalus sausų medžiagų kiekis, todėl sirupo nereikia skiesti ir jis nesukietėja.

 

 

 
Saldi energijaSaldi energijaSaldi energijaSaldi energijaSaldi energija

 

Panaudojimo paskirtis: 

Bitučių maitinimas.
Kontaktai

UAB "Lavisos koncernas"
Sukilėlių pr. 20,
LT-50157 Kaunas, Lietuva.

Telefonas: + 370 37 73 33 57;
+ 370 37 79 99 20
Faksas: + 370 37 33 52 99
El. paštas: info@lavisa.lt

 

www.frusela.lt